TÄVLING! – Ligga eller lägga… av?

Nu är det dags för bloggens första tävling, efter många år i etern! ”HURRA!” ropar folket på gatorna, kastar sina kvastar och högafflar, för att rusa och se vad all uppståndelse handlar om. Till sin stora förtjusning ser de denna tävling, och glädjen är förstås total.

Tävlingsregler:

Jag kommer att maila 20 st singeltjejer från Stockholm (i åldrarna 19-24) på en icke namngiven nätcommunity. Mailet jag skickar är följande:

Hej!

Ska vi ligga med varandra nån dag? 🙂

Ett JA (eller liknande svar) ger 3 poäng.
Ett KANSKE (eller liknande svar) ger 2 poäng.
Ett NEJ (eller liknande svar) ger 1 poäng.
INGET SVAR ALLS ger 0 poäng.

Nu är det upp till er att gissa HUR MÅNGA POÄNG jag kommer att ha fått kl 23.59 på söndag kväll.

Maxpoängen är alltså 60 poäng, om alla 20 svarar ja, och minimipoängen är 0, om ingen svarar. Om alla svarar nej blir det 20 poäng. Ni förstår säkert. Ni tävlar genom att skicka en kommentar på detta inlägg, med er gissning. Viktigt är att ni tar med er korrekta mail när ni kommenterar, eftersom jag kommer att maila den som vunnit. Om ingen gissar exakt rätt så är det den närmaste gissningen som vinner. Om två personer gissar på samma siffra så är det givetvis den som gissat först som tar hem segern.

 

Pris:

Vinnaren får den stora äran att få med sig denna åtråvärda pin i naturlig storlek (inte på bilden, utan den är i naturlig storlek i verkligheten – bra va?) hem. Den är designad av en lika okänd som mystisk konstnär någon gång under 2000-talet. Ett mycket åtråvärt föremål som säkert många skulle vilja få hålla i sina händer åtminstone någon gång i livet. Nu har ni chansen!

Man kan ha den såhär!

Eller såhär!

Till och med såhär!

Ja, endast fantasin sätter gränserna!

 

Lycka till!

Nyckelord: , , ,

 • Palst

  15 poäng!

 • Jag tippar på 7 poäng!

 • 11 poäng!

  (Om jag hade varit singel hade du fått 3 poäng av mig!)

 • Robert

  Underbart. 😀

  16 poäng säger jag.

 • mia

  18 poäng!

 • Challe

  Jag tippar på att det kanske kallas sexuella trakasserier?

 • Iia

  Fast om de då kommer fram till att det är en tväling då? Blir inte komplimangen en smula blek eftersom den inte riktigt var menad som en "komplimang"?

 • Jo, om de får reda på det ja. Men då får de ta det med en nypa salt; vad gör man inte för att underhålla liksom?

 • Iia

  Jadu, jag jobbar tyvärr inte i underhållningsbranchen så jag har tyvärr ingen aning…

 • Dååå kör jag på en si sådär 23 poäng 😀

 • Mutation

  Fast om du vill vara säker på att få poäng borde du ge dig själv 5 p för varje "dra åt helvete" eller "du är patetisk" som du får…

  Så skulle jag iaf reagera.

 • Isa

  11 poäng!

 • Louise

  Jag gissar på 20 poäng!

 • 8 poäng!

 • Jag tror jag gissar på… 22 poäng! 🙂

 • Sandra

  Jag gissar på 29 poäng!

 • SAM

  0 poäng it is.
  Jag har spridit länken i varje community nämligen 🙂

 • Challe

  Sam är sämst! Jag som ville vinna. Jag tippar på 19, hur låter det?

 • k2000
 • k2000: Tycker du att jag är särskilt anonym?

 • k2000

  For all intents and purposes, visst, tjejerna kan hitta din blog men det rör ju dig inte i ryggen. Detta är en prank du inte skulle göra i verkligheten antar jag? 🙂

  // fd arbetskollega #2

 • Nja, troligen inte, men det beror väl snarare på feghet/blyghet IRL än att jag är en "total dickwad" på internet.

  Tycker mest det var en kul grej, för att se hur många som skulle nappa på ett skamligt förslag på internet.

 • Crepusculo

  Hur många poäng blev det till sist då?:)