Mötesplatsen.se kan dra åt helvete

Som ni alla vet så har inte jag något liv. Än mindre ett sexliv. Och allra minst ett kärleksliv. Således har jag sen länge varit med i den här dejtingsajt-svängen, och testat ett gäng olika sidor. Detta i någon slags tro att det ska öka mina chanser att kanske, kanske få hålla lite hand igen. Efter att ha insett vilka fuffensmetoder Match.com använder sig av, så började jag istället att testa Mötesplatsen.se. Och de verkade ju vara lite småroliga sådär. En fräsch sajt med många medlemmar, varav inte alla är 50+ och korpulenta. Det bådade gott!

Ganska snart började jag att ana så kallade ugglor i mossen. Begravna hundar och hela köret. Det var nämligen så att jag inte fick några besök. Det var tamejfan som att jag inte existerade. Jag kunde metodiskt sitta och klicka igenom våg efter våg av unga kvinnor, utan att få ett enda besök tillbaka. Hallå? Syntes jag? Var jag i The Matrix? Fanns det någon sked?

Jag betalade 248 kr i månaden i åtminstone ett halvårs tid innan jag tröttnade. Det var väl något år sedan nu. Först för några veckor sen började jag ta en titt på det hela igen, och bestämde mig för att dubbelkolla med Mötesplatsens kundtjänst. Hade de gjort någon ändring i besöksfunktionen på sidan? Efter en stund fick jag svar.

Min profil var mycket riktigt osynlig. Jag hade betalat för något jag inte kunnat använda fullt ut, och jag hade ingen aning. Rent krasst kan jag ju faktiskt ha missat mitt livs kärlek, eller åtminstone ett helt gäng turer i halmen, på grund av detta.

Varför var då min profil osynlig? Det hade kundtjänsten först inget svar på. De försökte med att jag själv begärt att få mitt konto osynligt, men det hade jag då rakt inte. Snart kom de på varför, och det hade med mitt användarnamn att göra. Jag hade döpt mig själv till danielwerner. Det fick man inte göra, eftersom det är mitt riktiga namn. Man får inte ha några som helst kopplingar till användaruppgifter utanför sidan, eftersom man då kan låta folk träffa en utan att betala dessa enorma summor för ett medlemskap. Logiskt.

Och absolut, jag hade struntat i dessa regler. Det är dock inget unikt. 80% av medlemmarna på sidan har en diskret eller mindre diskret hint om deras mailadress eller facebook-konto. Det gör de minsann inget åt, men min personliga teori är att de struntar i att sätta dit kvinnliga medlemmar eftersom de är de stora dragplåstren (majoriteten av alla betalande medlemmar är och kommer att förbli desperata män).

Nåja, det var ett litet sidospår. Det väsentliga var att jag hade fått ett gäng mail av kundtjänsten, just gällande att mitt användarnamn är emot reglerna. Varje gång hade de frågat vad jag vill byta till, vilket jag naturligtvis inte svarat på eftersom jag inte är hur korkad som helst. Ingen skada skedd, trodde jag. Men nu visade det sig alltså att de hade gjort min profil osynlig på grund av detta. Ingen sådan information fanns i något mail från kundtjänsten. Inte heller står det något i reglerna om att de kommer att göra medlemmar osynliga om de bryter mot reglerna.

Om du bryter mot någon av ovanstående regler kan ditt användarkonto bli raderat. Detta gäller även om du är VIP-medlem. (VIP-avgift betalas ej tillbaka). Mötesplatsen äger även rätt att neka nytt medlemskap till de personer som tidigare fått sitt konto raderat.

Radera mitt konto, ja. Inte göra mig osynlig utan min vetskap, så jag kan fortsätta att betala medlemsavgiften utan att veta att jag inte ens syns på sidan! Det är rent bedrägeri. Just det här skickade jag som svar till kundtjänsten, och efter en del bollande (och slutligen tvång på att byta användarnamn) så lade de på 12 + 20 VIP-dagar på mitt medlemskap. Jag är inte nöjd. Det är som att hitta en avsågad penis i filmjölkspaketet, och få ett presentkort på filmjölk som plåster på såren.

Lika lite som en filmjölkspenishittare är sugen på mer filmjölk, är jag sugen på mer Mötesplatsen.se.

Nyckelord: , , , , , , ,

 • h-f

  Trist, tycker jag. Dels för att de suger pengar från folk med framförallt för att jag personligen såg fram emot lite nät-dejtande med prick just dig ^^

 • Jimmy

  Jag tror du kan ha ett case här!

 • DinBlivande

  Håll dig borta från sånt helt och hållet, Daniel, du kan inte vinna några fall där.. och detta ska komma ifrån mig!

  • http://blogg.danielwerner.se Daniel

   Problemet är väl mest att det inte finns något annat. Om man inte uppskattar att gå på krogen och dricka alkohol, och är lite småblyg IRL, då får man antingen fläka upp sig på dejtingsajter eller bli en norrländsk eremit.

   • Linnea

    Det finns hur mycket annat som helst. Jag jobbar med dejtingcoaching (www.linneamolander.se) och kan också rekommendera http://www.c-r.se.
    Världen är full av människor som vill ha kontakt med varandra och även småblyga nykterister kan bli fantastiskt flirtiga med lite övning.

 • http://www.motesplatsen.se Mötesplatsen Kundtjänst

  Hej Daniel!

  Det är tråkigt att höra att du känner dig besviken på hur vi har skött situationen. Det är inte tillåtet att ha sitt riktiga namn som användarnamn, men vi på kundtjänst ska naturligtvis alltid meddela att profilen blir osökbar tills dess att namnet är utbytt. Vi ber om ursäkt för att du inte har fått den informationen!

  Din profil har inte varit osynlig för alla medlemmar utan den har inte synts i sökningar eller i onlinelistan. Din profil har i övrigt varit synlig.

  Vi vill självklart att du ska vara nöjd med Mötesplatsen och har nu kompenserat dig för all den tid du har varit osökbar.

  Hoppas att du kan tänka dig att ge oss en ny chans och att du snart hittar kärleken!

  Vänliga hälsningar
  Mötesplatsen Kundtjänst

 • http://showandra.blogg.se J

  Hörrö Daniel, jag tycker hela tiden du har brudar som kommenterar här å verkar dejtingsugna, try them?

  • http://blogg.danielwerner.se Daniel

   Förklädda män, allihopa. :(

   • Cecilia Frank

    Alla är inte förklädda män- jag är det inte, t.ex. För gammal dock…! Du verkar vara en jättemysig helyllekille som inte alls borde ha problem att hitta någon! Hur har det gått, btw?

    // Kramar från Cecilia Frank

 • Jens

  Det vore roligt att kasta legobitar i ögat på dom jävlarna!
  ”Stå på dig annars står andra på dig!”

 • Anna

  Patetiskt! Jobbigt att vara du kan jag tro

 • MHM

  Det är df man är med i typ HP som är gratis :D

  • Idan

   Nhaa typisk.. Jag trodde du menade Harry Potter en microsekund och blev jätteglad..

 • åt h-vete med mp

  Jag skrev en fin historia om ett förutsättningslöst möte på din kärlek diskussion. Förstår här ett och annat om dig när jag skrivigt med dig tidigare på annat forum under andra omständigheter. Själv sa man upp kontot idag. När jag inte längre var vip, ökade besöken väsentligt. Säker på att de har snyggingar som stöter på ej vip medlemmar för att suga lite pengar!

  Hoppas du hittar kärlek, prova ragga i matkön. Det säger de fungerar, där ser du iaf om de är förklädda männ! Eller hundtricket! Hej hopp

 • Carl Erwin

  Mötesplatsen är stället där man cencurerar minsta kritik som framförs, men betalt tar man.
  Mötesplatsen är stället där det finns folk som söker mer bekräftelse än en relation och man bör se upp när någon skriver ”livsnjutare” och sen finns det de som har rejält stora problem såväl sociala som ekonomiska.
  Mötesplatsen, är mediat man ska uppsöka om man är vältränad, mellan 30 – 45 år. Maken till sportiga och friska människor finns nog inte. Sveriges mest vältränade människor finns här.
  Mötesplatsen, har medlemmar som till 85 % inte svarar om det nu är så att man får för sig att svara.
  Mötesplatsen, är stället där många från PRO söker en partner, en hel drös faktiskt. Sen får man passa sig noga för att söka en yngre partner, gör man det tar det hus i helsike hos PRO:arna såvida man inte är kvinna vill säga…
  Mötesplatsen, gör fantastisk bra reklam för sig själva, och tjänar flera och åtskilliga miljoner på oss singlar.
  Mötesplatsen, bör kanske tänka på att ”liten tuva stjälper stort lass”

  Tack för mig…

 • Svenne

  Hej!
  varför såna sidor inte funkar? Såg du reklamen från Match.com? De sa, hos oss hittar 50 personer kärleken varje dag. Låter ju bra men.. 50 om dan innebär 25 par. Match.com har 580 000 medlemmar. En medlem av 11500 hittar nån, just idag. Det tar enligt deras egna uppgifter alltså i genomsnitt 35 år att hitta nån där. Skulle tro att det är likadant på Mötesplatsen.

 • boulepatrikrik

  Lustigt med såna sidor som kostar… fungerar det som de säger på tv-reklamen…?
  ”ja jag är ju blabalbla, men vill ju hitta mitt livs kärlek.. blablabla” (sen logga för vad-sidan-nu-kan-heta”)
  De glömmer matchmaking avgiften på typ 3000 spänn om året…

 • http://Möteasplatsen Björn Damperud

  Varför lägger ni Reklambilden:Vill du bli medlem när jag varit medlem flera månader??????
  Därför tar jag mig inte in på min sida nu och Kundtjänst har troligen upphört,får iallafall inget svar.Vore det här stället seriöst funnes det ett telefonnummer så det gick att få rätsida på det ni ställt till!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • http://Mötesplatsen. Björn damperud

  Björ Damperud 2013-04-20
  Efter krångel att komma in på saiten i flera veckor blev jag lovad 2 måm vipplus,när jag påpekade detta i början av aprill skulle dom lägga på 5dagar vipplus vilket inte skedde. Senmeila dom att om jag hörde av mig 20/4 skulle jg få ytterligare 25 dagar vilket jag gjort idag med resultat att jag inte kan läsa några meddelanden.Fy Fan va dåligt Nu hoppar jag av Mötesplatsen.

 • http://Google Turid Mathiassen

  Blir så ledsen. Nog har Mötesplatsen solkats sedan Schibstedt tog över men inte anade jag att det var så här illa. Schibstedt verkar vara pengar pengar pengar
  Synd…vi behöver kontaktmöjligheter som livet är …Nästan så jag saknar Aftonbladets chatt…fast utan alla sex inviter
  KANSKE MÅSTE VI ENSAMITER BEGE OSS UT I REAL LIFE?

 • http://apa apa

  Tror man får först va 30+ om det ska vara nåt seriöst folk där. jag är 22 och skrev till 900 personer och bara 1 var seriöst letande efter partner.

 • http://Hemma Pernilla

  Tycker du ser ut att vara en superfin kille och hade säkert fastnat för din profil om jag hade kunnat se den!! Synd!! Du ser ut som dejtingmaterial i mina ögon ;)

  • http://blogg.danielwerner.se Daniel

   Why thank you, kära Pernilla. :D

 • mikethebig

  svinbra sida och gratis och du kan nog döpa dig till vad som helst och där träffar man faktiskt tjejer jag har testat match.com och mötesplatsen samtidigt som HP och jag fick mest svar och fick träffa mset tjejer på HP

  http://www.happypancake.com

  • mikethebig

   mest istellet för mset **

  • mikethebig

   jag kan lägga till att jag var aktiv på mötesplatsen och match och hp och ett par andra sidor till samtidigt för att se vem som var bäst i test HP vann med hästlängder och samma tjejer är nästan med på alla sidorna?? har dom gratis medlemskap på betalsidorna skumt??
   HP om du verkligen vill känna doften av fitta igen :P

 • John Fetma

  Vad är ditt problem? Jag är ju 50+ och korpulent

  • http://blogg.danielwerner.se/ Daniel Werner

   Haha, okej?

 • Janne

  Ja Mötesplatsen är en dyr bluff sida.

 • http://klimatsmart.blogspot.com/ OW

  Men fan vad gnälligt!

  Läs instruktionen istället för att skylla ifrån din egen dumhet.

  27 år och nätdejta ?? nja , gå ut på krogen och ha lite kul i stället

 • Janne

  Testade HP och flirtade med några tjejer där. Det lustiga var att jag fick svar omgående från dessa tjejer med några få ord om att jag skulle skriva mer etc. Detta trots att dom inte var inloggade. Känns som ett automatsvar från HP för att locka till att bli betalande medlem. Har även prövat MP, första gången för ca 5 år sedan, funkade bra, men på senare tid upplever jag samma problem som Daniel, att man inte syns. Såklart handlar det om att tjäna pengar på människors längtan efter kontakt och kärlek. Inget fel med det iofs, men inte ok om det är oseriöst och medlemmarna luras.