Den unge Werners njutning

Jag tänkte bara ta tillfället i akt och berätta att… livet känns ganska så bra just nu. Jag är sådär allmänt glad och välmående nästan hela tiden. Jag mår illa om jag så äter en ynka fralla, men humörmässigt känns det rätt bra ändå. Jag vågar inte påstå att det är nån gyllene tid för mig, eftersom det kan ändras väldigt fort. Men en gyllene nånting är det i alla fall. En gyllene dusch kanske?

Nyckelord: , , , ,

 • Good to hear!

 • Bengt

  vad är det för medicin?

  • Ingen faktiskt! Jag var väldigt deppig nu under vintern och läkarna tjatade om SSRI, eftersom det är deras svar på allting. Men jag hämtade aldrig ut medicinen.

   (Men jag antar att du inte är intresserad av det ärliga svaret, utan bara ville vara elak med din fråga.)

 • Anton

  Jag trodde du redan gick på Litihium eller prozac? hmmm…

  • Well, då trodde du fel. Inget sådant. :=)

 • Bengt

  ja, jag ville mest vara elak men vill ha svar ändå så: tack

 • Anton

  Bra det!