Sure, lajn

Anna Ternheims version av Broder Daniels ”Shoreline” är en väldigt bra låt. Det finns bara ett problem. Raden ”I’m not the boy I used to be” funkar inte riktigt om det är en tjej som sjunger. Plötsligt handlar låten mest om könsbyten. Det blir bara fel.

Nyckelord: , , , ,

 • Bengt Nordström

  Du har aldrig tänkt på att bli genusvetare? Du verkar ha synnerligen ett skarpt öga för detta i dagens populärkultur!

  • Oj, det är många som ställer den frågan, Bengt! Har blivit erbjuden att bli hedersdoktor på Stockholms universitet, men har avböjt. Vill inte komma som något facit liksom. Föredrar när genusdiskussionen är fri.

 • Maria

  Funkar visst. ”Boy” som i pojkaktig. Jag känner iaf igen mig i texten som den är : )

 • Haha, ja, genusvetare är nog ditt kall.

  Hennes version är enormt mycket bättre än DB:s.

 • Ja, jag menade Daniel Borders.