SENASTE NYTT: Reinfeldt egentligen kvinna!

Som av en händelse märkte jag idag att skidåkerskan Anna Haag och den kära ledaren Fredrik af Reinfeldt är väldigt lika. Eller hur? Se på tänderna! Ögonen! Kan det vara så att de egentligen är samma person? Vad tror ni? Jag tror det.

reinfeldt SENASTE NYTT: Reinfeldt egentligen kvinna! annahaag SENASTE NYTT: Reinfeldt egentligen kvinna!

… Och JA, jag kanske råkar vara en smula uttråkad på jobbet, såhär i semestertider. So sue me!

Nyckelord: , , ,

Daniel presenterar: Gissa karaktären!

Sällan har någon lyckats härma en filmkaraktär så bra. Det är HELT sjukt.

gissakaraktaren Daniel presenterar: Gissa karaktären!

Den som lyckas pricka in karaktären vinner en het dejt med mannen på bilden. Det låter väl bra? Eller? … Hallå?

Nyckelord: , ,

#duckface

Azzå ja e ba zååååå zexig! *ler*

duckface2 #duckface

Nyckelord: , ,

Daniel presenterar: Nya lägenheten!

Jag har ju som bekant köpt en lägenhet vid Brommaplan. En tvåa på 54 kvadrat. Jag går visserligen ner tio kvadrat från nuvarande lägenheten, men å andra sidan är det hälften så hög avgift och dessutom… Ja, jag slipper den där förbannades jävla usla och allmänt hemska pendeln. Flytt blir – förutsatt att jag får min nuvarande lägenhet såld – den 31 Januari. Sen tänker jag aldrig mer se åt pendeltåget… förutom när jag ska besöka mormor.

Hur som helst! Jag utlovade bilder, och här är de. Tänk nu på att det alltså inte är jag som har inrett på bilderna. Inte för att dissa någons livsstil eller smak, men det där är… inte min grej. Den nuvarande ägaren är enligt mäklaren ”en ung säljare som tjänar massor med pengar” – lite bratvarning med andra ord. Därav minimalt med möbler men däremot en enorm vinkyl för all Dompa. Nåja.

vardagsrum Daniel presenterar: Nya lägenheten!

Vardagsrummet, där undertecknad med fördel kommer att kunna vräka ut sin lekamen. När jag tittade på lägenheterna stod det mellan denna och en som var en halv trappa upp, men det blev den här (tre trappor upp) av rent pornografiska skäl.

hall 205x323 Daniel presenterar: Nya lägenheten! balkong 205x307 Daniel presenterar: Nya lägenheten! badrum 205x334 Daniel presenterar: Nya lägenheten!

Hallen. Balkongen. Badrummet. Det enda jag inte gillar är väl att badrummet är så litet (jag är van vid ett där det får plats ett badkar). Dessutom anar jag att inte kattlådan får plats nånstans. Herregud! Vad ska jag göra? Tips, någon?

koek Daniel presenterar: Nya lägenheten!

Köket, med så kallad ”öppen planlösning”. Kanske världens fulaste köksbord och stolar. Ska det vara styrelsemöte där eller?

sovrum Daniel presenterar: Nya lägenheten!

Sovrummet. Inget jättefan av fondtapeten, men tapeter har ju i allmänhet fördelen att de inte är permanenta om man inte vill.

Såatteh… ja. Där har vi den. Vad tycker ni? Är det ett pissköp, eller ser det ut som nånting man i nån halvt realistisk verklighet kan trivas i?

Nyckelord: , , ,

Annars är det bra

daniel lite ledsen Annars är det bra

Nyckelord: , , ,

Fem nyanser av skägg

Jaha! Då var alltså skägget borta, och här har vi en liten genomgång över de olika skägg-stilarna som testades.

2013 07 22 14.15.53 Fem nyanser av skägg

Det är nog få som kan bära upp den här sortens skägg.

2013 07 22 14.22.05 Fem nyanser av skägg

Daniel Werner? Colonel Sanders? Det är det egentligen ingen som vet.

2013 07 22 14.25.46 Fem nyanser av skägg

Varför tycker jag att mustasch-alternativet var märkligt attraktivt? På ett hipster-vis.

2013 07 22 14.27.10 Fem nyanser av skägg

Arg-tysk-man-på-40-talet-style!

2013 07 22 14.29.16 Fem nyanser av skägg

Jaha. Borta.

2013 07 22 14.40.35 Fem nyanser av skägg

Känns ovant. Men…. ptja, det växer ju ut igen.

Nyckelord: , , ,

Det sista ni ser av Skägg-Daniel

I morgon ska jag åka upp till Dalarna, och hälsa på Micaelas familj. Det känns väl… sådär roligt. Inte för att jag inte vill träffa hennes familj, utan mest för att jag är sjukt nervös. Samt det faktum att jag är en introvert eremit som är lika social som en marulk, typ.

Men det ska gå! För att inte skrämma slag på alla dalmasar och kullor däruppe så har jag bestämt mig för att det får vara nog med skägget nu. Jag har låtit det växa i ett par månader, fram till ett stadie som nu befinner sig efter ”Lodis” och strax innan ”Tomte”. Och idag ska det bort.

skagg daniel Det sista ni ser av Skägg Daniel

Nyckelord: , , , ,