Helgon.se anno 2013

Jag blir nästan lite full i skratt när jag kollar igenom de jag blockerar på Helgon.se. Av beskrivningarna kan man ibland skönja en bitter ung man.

Nyckelord: , , , , ,

Helgonblock 2.0

Det går fortfarande bra med mina internetrelationer förresten.

Nyckelord: , ,

Helgonblock

Min karriär på Helgon.se är en enda stor framgångssaga.

Nyckelord: , , ,

Jag var… massmördare i mitt förra liv?

Okeeeeej… Jag klickar vidare, och två personer ner i listan hittar jag ännu en 20-årig tjej som har blockerat mig.

Hmm. Jag har inte varit tillsammans med någon av dem, inte spottat någon av dem i ansiktet offentligt på krogen, och ingen av dem var offer för min lilla ligga-tävling för nån vecka sen. Så jag undrar återigen vad jag kan ha gjort för nåt dumt. :D

Nyckelord: , ,

Jag var kvinnomisshandlare i mitt förra liv

Det är alltid spännande när man, som jag gör ikväll, sitter och klickar runt bland olika människor på en community, hittar en tjej som är 20 år och bor i Stockholm… Och som har blockerat mig. ”Personen som du försöker besöka har valt att blockera dig” står det.

Undrar vad jag har gjort. Spännande och lite obehagligt på samma gång.

Nyckelord: , ,

Nätraggning

Hörni, jag har tänkt på det här med nätdejting. Eller snarare nätraggning. Varför fungerar det inte att vara rak och ärlig med ens intentioner när man skriver till folk på exempelvis Helgon.se?

Jag har pratat med flera tjejer som får oanständiga förslag i mailkorgen på Helgon. ”Tja du e söt, ska vi knulla nån kväll?” står det, och det i bästa fall. Och det fick mig att fundera. Är det i själva verket dessa killar som tjejerna går hem med om det hade utspelat sig på krogen?

Nyckelord: , ,