#halsfluss

Halsflussen blir bara värre och värre. Nu känns det som en konstant brand svalget. Så nu ska jag till närakuten och få en tops nerkörd i halsen. Kanske mer än så, om doktorn är snygg. Eh.

Nu får vi be för att det är virus och inte bakterier som orsakat det här. Har ingen lust att behöva ta antibiotika och paja magen om möjligt ännu mer än dess vanliga status.

13.25: Nu varit hos läkaren. Det är virus. Så bara att gilla läget, tar 1-2 veckor innan jag är frisk. PS. Jag klöktes när han körde ner topsen i halsen.

Nyckelord: , , ,

Sjuk, sjukare, halsfluss?

halsmandlar Sjuk, sjukare, halsfluss?Halsen är idag ännu värre än igår. Det känns ungefär som att bli bränd i svalget med en tändare varje gång jag försöker svälja. Först var det bara på ena sidan, men nu har det spritt sig. I morgon är väl hela jävla huvudet infekterat. Dessutom var jag smart nog att peta på ena halsmandeln, för att kolla om den var förstorad. Det var den, och jag råkade slinta med fingret så att jag liksom skar i den med nageln. Då blev det absolut INTE bättre, kan jag säga.

I natt nojade jag järnet. Ni vet såna där nojor som man vet inte är logiska, men som man ändå inte kan låta bli att noja om? Klockan var väl tre på natten, och jag kunde inte sova. Jag var övertygad om att halsen långsamt skulle svälla igen, varpå jag skulle dö i sömnen. Jag var helt säker! Somnade jag så skulle jag inte vakna nåt mer. Jag googlade ”dö i sömnen” men hittade ingenting (kanske för att det inte hänt någon människa i världshistorien).

Nu har jag i alla fall varit nere och handlat lite glass. För ja, har man ingen slav, flickvän eller mycket väldresserad katt, så får man gå ner i den bitande snöstormen och göra det själv. Ett tag trodde jag att jag skulle svimma i affären. Tycker ni synd om mig nu? Bra.

Nyckelord: , ,

Cough Techno Remix!

Äsch, jag gjorde en liten techno remix av mitt hostande också. För er njutning! Hoppas ni gillar den, för det är nog vad min ork maximalt klarar av just nu, såhär i den fruktansvärda sjukdomen.

Nyckelord: , , , , ,

Förkylningens förkylning

Förrförra veckan hade jag en mancold. Det visade sig bara vara början. Över en natt blev det typ hundra gånger värre. Nu har det utvecklats till något mycket, mycket större.

FC1C7DCC 8A1E 47AC A9D8 7A2926833F5D30 Förkylningens förkylning

Nyckelord: , , ,

Svenska Hypokondrikers Riksförbund ger er:

Här kommer ännu ett hypokondriskt inlägg. Jag ser framför mig hur jag blir alltmer världsfrånvänd när det gäller sjukdomar. Som nån slags psykos som slutar med att jag går runt och känner på kroppen efter böldpest och lepra.

Men alltså. Häromdagen satte jag i halsen. Riktigt rejält. Jag tänkte att det var en bra idé att äta mat och dricka läsk på samma gång, och inom kort kändes det som att jag hade en bit mat i lungan. Och nu har jag hosta och ont i halsen.

I huvudet på Daniel Werner: ”Förkylning? Knappast. Fått ner något i lungan så jag får dubbelsidig lunginflammation och helst dör men åtminstone får göra en plågsam bronkoskopi utan narkos? Troligen!”

Nyckelord: , , , , ,

Sommarförkylning från helvetet

Men FÖRLÅT mig att jag inte bloggat på över en vecka. Förlåt mig! Jag gör vad som helst! Jag går ner på mina knän och kysser era fötter! Snälla! Ta mig tillba-a-a-a-a-akaaa! (skall läsas som om det vore under stark gråt)

Jag har haft en fruktansvärd sommarförkylning hela veckan. Jag får såna ibland, och de är inte som vanliga förkylningar. Åh nej. Dessa är fruktansvärda; och då menar jag alltså värre än mancolds. De håller i sig så jävla länge! Förra året fick jag en precis när jag påbörjat min semester, så en och en halv vecka gick åt till att ligga i soffan och se på tv. Vilket jag, eh, absolut inte hade gjort om jag varit frisk. Eh.

Nåväl. Nu är jag här, och lovar att bli bättre på att uppdatera er om mitt fabulösa liv! Om ni fortfarande vill ha mig, that is. *tittar blygt på under lugg*

Nyckelord: , ,

Betting: Cancer eller hjärtfel?

Om jag sätter huvudet mellan knäna så får jag en väldig yrsel och ett tryck i huvudet.

Vilken dödlig sjukdom har jag nu gått och dragit på mig?

Nyckelord: , , ,