Det här med namn på barn

Snillen spekulerar.

Nyckelord: , , , ,

Daniels lägenhet, anno maj 2014

Jag gjorde en liten video om hur lägenheten ser ut just nu. Allt är inte helt klart, ska upp lite tavlor osv. Men helt okej. Sen har jag lite nojor gällande det hela, som ni gärna får peppa mig om (negativa kommentarer kommer kanske få mig att gå i barndom totalt). Dessutom så var det idag helt omöjligt att hitta orden (Alzheimers som knackar på dörren), vilket fick mig att svära och ta om några tagningar. Så jag hoppas att ni har överseende med det.

Nyckelord: , , ,

Matlagning med Daniel, del 9

Äntligen! Som ni har längtat, inte sant? Tyvärr blev det något fel, så formatet är lite mindre än vanligt. Men förhoppningsvis märker ni ingen skillnad, och låter bli att stämma mig på allt jag äger.

Nyckelord: , , ,

Det är lite tungt just nu

Vadå ”melodramatisk”? Vad menar ni med det? :(

Nyckelord: , ,

Katten som blev arg

Jag kanske är känslig, men ibland tycker jag att Salahuddin har lite väl kort stubin.

Jag hade absolut inte petat sådär fyra gånger tidigare.

Nyckelord: , , , , ,

Salahuddin, den bortskämda katten

Idag var jag hos mormor, och hälsade på Salahuddin medan det var visning på min lägenhet. Han hade fått tre paket favoritmat med sig, men inte en enda bit hade han rört sen jag lämnade honom där igår. Mormor testade att bjuda på annan mat, men det var ingen succé.

Nyckelord: , , , ,

Frågestund 2013 – Svaren (nästan helt oklippt!)

27 minuters pladder, för den som helt enkelt inte kan få nog av mig. Måttligt roande, tycker åtminstone jag själv, men kanske att nån därute kan tycka att det är intressant. Se det som bloggens B-skiva med extramaterial, typ.

Och om nån undrar varför ljussättningen ser ut som nånting ur Twilight så är det för att jag trodde det var ljusare än det var, och när jag försökte fixa det i iMovie blev det bara ännu värre. :’)

Nyckelord: , , ,