Det här med namn på barn

Snillen spekulerar.

Nyckelord: , , , ,

Frågestund 2013 – Svaren (nästan helt oklippt!)

27 minuters pladder, för den som helt enkelt inte kan få nog av mig. Måttligt roande, tycker åtminstone jag själv, men kanske att nån därute kan tycka att det är intressant. Se det som bloggens B-skiva med extramaterial, typ.

Och om nån undrar varför ljussättningen ser ut som nånting ur Twilight så är det för att jag trodde det var ljusare än det var, och när jag försökte fixa det i iMovie blev det bara ännu värre. :’)

Nyckelord: , , ,

Apropå skäggtrimmandet…

… så rakade jag mig alldeles för jävla kort igår. Så därför kommer det inte att bli någon frågestund-videoblogg på några dagar. Hoppas ni kan ha överseende med denna fruktansvärda fadäs från min sida.

Under tiden kan ni ju passa på att ställa några riktigt besvärliga frågor, vettja.

Nyckelord: , ,

Frågestund 2013

HERREGUD, hörni. Nu var det nästan ett år sedan den senaste frågestunden. Därför bestämmer jag, som envåldshärskare och tyrann av den här bloggen, att vi helt enkelt kör en ny! Ställ alla era nyfikenheter i kommentarsfältet, så kommer jag att svara på alla (relativt seriöst ställda) frågor i en videoblogg sen! Det vore väl sinnessjukt roligt? Erkänn!

Och bara en friendly reminder: Om jag inte får så många frågor så finns det en stor risk att jag blir extremt deprimerad, går i barndom och kissar ner mig, så ni kan väl göra vad ni kan för att det inte sker? Okej? Okej!

Nyckelord: , ,

Matlagning med Daniel, del 8

Tadaa! Nu är den här! Något kortare än vanligt, men förhoppningsvis åtminstone lite god ändå.

Nyckelord: , , , ,

Ni bestämmer innehållet i nästa Matlagning!

Plötsligt blev jag sugen på att skapa del åtta i den rafflande följetongen ”Matlagning med Daniel”. Men! Vad ska jag laga för något?

Detta bestämmer ni! Skriv i kommentarsfältet, och kom med förslag på vad jag kan laga. Den kommentar som har flest poäng (man kan ju som bekant rösta upp eller ner kommentarer) lagar jag. De enda riktlinjerna är att det ska vara nånting som allmänt anses som gott (även av mig), det ska vara nånting som jag potentiellt skulle kunna fysiskt vara kapabel till att laga, det får inte vara för dyrt, och det ska vara nånting som inte tar längre än ungefär en halvtimme.

Aaaaaand… Go!

Nyckelord: , , ,

Matlagning med Daniel, del 7

Tadaaaa! Sent ska syndaren vakna, men bättre sent än aldrig som de säger i staterna. Här kommer Matlagning med Daniel, del 7!

Nyckelord: , , , , ,