Hörni! Spana in min nya nördblogg vettja!

Ta mig till den NU!

Om Daniel Werner

”Nådens år 1986. På lasarettet i den gudsfruktiga byn Nyköping kommer en ung gosse till världen. Människor vallfärdrar från rikets alla hörn för att se barnet, och på gatorna firas nedkomsten med hurrarop och konfetti.

Pojken växer upp till att bli en ståtlig karl. Han flyttar till stan, skaffar skägg, och köper ett par jeans. Snart ska han inse att världen inte bara innehåller godhet.”

Så börjar historien om Daniel. Mig alltså. Tyvärr brann ju resten av pergamentrullen med berättelsen upp i samband med den stora biblioteksbranden i Alexandria, såatteh… Jag får ta och berätta om mig själv ur minnet helt enkelt.

Jag heter då alltså Daniel och har bloggat en hel del i mitt liv. Det började på Lunarstorm i Augusti 2000. I nästan fem år skrev jag dagbok där, med kanske två eller tre återkommande läsare. Januari 2005 gick jag över till Livejournal, och skrev där ett tag innan jag började skriva i dagboken på Helgon.net, i Augusti -05. Sedan gick jag över till Blogg.se i Mars -06, för att slutligen skaffa min egen domän i Juli -07 och börja blogga här.

Namn: Daniel Werner

Födelsedatum: 24 Oktober 1986

Bostadsort: Bromma, i Stockholm.

Sysselsättning: Jobbar som nätverkstekniker på en känd teleoperatör.

Intressen: Skriva, äta tacos, ge och få kärlek, bygga lego, idka samlag, se på bra film, spela tv-spel, ta långa promenader, lyssna på bra musik, kela med katten, sova, raka mig, samla på diverse nördprylar, slösurfa helt planlöst, duscha, samt inte minst att skeda.

Galleri:

duckface2 jagihissen2 daniel2014-600
daniel4 samlag100kr bringan

Frågor och svar:

Fråga: Hur kan jag komma i kontakt med dig?
Svar: . Jag tar gärna emot både ris och ros. Helst ros. Och allra helst någon form av kärleksförklaring.

Fråga: Varför har du skrivit inlägg X? Menar du allvar med det?
Svar: Förmodligen inte. De flesta inlägg på den här bloggen ska tas med en liten nypa salt, de är oftast menade som någon form av humor.

Fråga: Har du nånting emot feminister? Är du antifeminist, din jävel?!
Svar: Nej, absolut ingenting. Däremot har jag något emot folk som ser saker i svart eller vitt; som liksom inte tillåter oliktänkande, utan har bestämt sig för en speciell åsikt. Men givetvis är jag för jämställdhet och kan kalla mig feminist om det krävs (istället för typ ”helt normal jävla människa”).

Fråga: Hej, asså jag tycker du sitter så jävla snyggt. Kan inte vi knulla?
Svar: Näe.